©2019 Hetleuksteboekooit

Voor wie is dit boek?

Iedereen, dus ook als je niet hoogopgeleid bent of rijk of veel tijd hebt, kan op een simpele en luchtige manier een stap zetten in zijn of haar ontwikkeling. Zeker als je dit boek leest! Oké, soms kom je wat cynische stukjes tegen en het is ook de bedoeling dat je wat gaat dóen, maar jij kunt dat.

Je hersenen zitten vaak in een soort automatische toestand en het is tijd om ze wakker te schudden: om ze in een andere staat te brengen. Dat moet je in kleine stapjes gaan doen, anders schrikken ze zo, die hersenen. Dit boek met weinig tekst en veel plaatjes, helpt jou om jezelf te ontwikkelen. Jouw leven verandert!

‚Äč

Je kunt Het Leukste Boek Ooit aanschaffen via mijn uitgeverij Leessst. Maar mijn boek is ook te krijgen via alle (online) boekhandels.Wil je eerst een voorproefje? Geen probleem want hier is een eerste indruk!

Hoe het boek is ontstaan

In augustus 2017 had ik geen baan meer maar wel grootste plannen om een eigen bedrijf te starten. Het leven glipte ertussen door. Mijn vader werd ziek en overleed in januari 2018. Of ik wilde of niet; ik was gehuld in rouw. Ik had even geen energie meer voor mijn woeste plannen. Toen daarna nog drie mensen in mijn omgeving overleden, was ik blij dat ik nog kon opstaan. Toch gebeurde er wat anders. Mede door mijn deelname aan het jaarprogramma van 365dagensuccesvol bleef ik wel in beweging. Ik bleef schrijven en tekenen en ik kwam er achter dat ik door het steeds zetten van kleine stapjes, ook verder kwam. Zo is Het leukste boek ooit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling ontstaan. Mijn kleine stapjes deel ik met jou. Hoeveel gedoe en stress er ook is in je leven, je kunt altijd verder.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
volg me op sociale media!